De merkencollectie van Optiek8a bestaat uit een serie van zorgvuldig gekozen kwaliteitsmerken. Een voor een door ons geselecteerd en met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met dit brede assortiment kunnen wij u altijd voorzien van een passende bril of zonnebril. Natuurlijk zijn ook de contactlenzen uit ons assortiment afkomstig van de meest vooraanstaande merken. 

Nieuw in onze collectie; Bloomdale en Just Eye Fashion! 

   

Nét even anders, verrassend, smaakvol en duurzaam. Zo maar een aantal zaken die ons jongste merk in de 8a collectie typeren. Bloomdale is een monturenfabrikant uit Nederland. Monturen pro-duceren die mensen blij maken is hun filosofie.
Optiek 8a heeft Bloomdale in haar collectie opgenomen en tijdens een bezoek aan onze optiek kunt u kennis maken met deze originele ontwerpen van Nederlandse bodem. 
Benieuwd hoe een Bloomdale bril u zal staan? Loop dan eens binnen, de koffie staat klaar! 

Liever iedere dag een andere look? 
Dan is Just Eyefashion het helemaal voor u! Dit jonge frisse merk bestaat uit een selectie van ruim 25 monturen in diverse frisse kleuren. De monturen kunt u eindeloos combineren met een wisselen-de collectie brilpootjes. Deze collectie wisselt iedere drie maanden zodat u altijd een combinatie kunt kiezen die past bij uw huidige stijl. 

Optiek 8a heeft een ruim assortiment uit voorraad leverbaar en kan u passend adviseren. 
Uiteraard kunt u ook inspiratie opdoen met een bezoek aan de website. 

Hiervoor gaat u naar www.justeyefashion.com 

 

Optiek 8a Theerestraat 8a 
5271 GD Sint-Michielsgestel 
Tel. 073 - 553 00 15 
info@optiek8a.nl

ma: gesloten
di: 9:30-18.00 uur
wo: 9:30-18.00 uur
do: 9:30-18.00 uur
vr: 9:30-18.00 uur
za: 9:30-16.00 uur
zo: gesloten

Het heeft onze voorkeur om op afspraak te werken