Scherp zien draagt bij aan een comfortabel gevoel. Het is daarom belangrijk dat u een brillenglas kiest dat aansluit bij uw persoonlijke situatie. 

Als u een bril nodig hebt voor zowel veraf als dichtbij, dan zijn multifocale glazen de ideale oplos-sing. Hierin zijn diverse gebieden geslepen die in elkaar overlopen en waarmee u veraf en dichtbij goed kunt zien.

Ook speciaal voor op uw werk zijn er brillenglazen verkrijgbaar. Met uw multifocale bril kunt u het beeldscherm van uw computer vaak niet duidelijk zien, en voor een leesbril staat het scherm vaak te ver van u vandaan. Bureauglazen zijn de oplossing hiervoor. Deze glazen corrigeren de ogen op korte en middellange afstand en het leesbereik wordt hiermee vergroot.

Ook ontspiegeling draagt bij aan het kijk- en draagcomfort van uw bril. Hierdoor worden reflecties tot een minimum beperkt. De brillenglazen blijven transparant en bieden een beter contrast.

Meekleurende glazen bieden perfect zicht onder alle omstandigheden. Meekleurende glazen passen zich namelijk snel aan verschillende lichtomstandigheden aan. Bovendien bieden meekleurende brillenglazen een UV-bescherming van 100 procent.

Optiek 8a is leverancier van álle grote merken, zoals Hoya, Zeiss en Essilor. Een optimale afstem-ming voor uw persoonlijke situatie is hiermee gegarandeerd. Onze laatste aanwinst is de Digital Ray-Path technology. DRP is een digitale slijptechniek met de meest geavanceerde technologie die op dit moment beschikbaar is. De gepatenteerde ´DRP´ technologie bootst iedere kijkrichting na en staat garant voor een gepersonaliseerd resultaat. Optimaal en natuurlijk zicht is het effect van deze moderne techniek.  

 

Optiek 8a Theerestraat 8a 
5271 GD Sint-Michielsgestel 
Tel. 073 - 553 00 15 
info@optiek8a.nl

ma: gesloten
di: 9:30-18.00 uur
wo: 9:30-18.00 uur
do: 9:30-18.00 uur
vr: 9:30-18.00 uur
za: 9:30-16.00 uur
zo: gesloten

Het heeft onze voorkeur om op afspraak te werken